Informasjon

 

Covid-19 / Corona. Vi regner med, slik ting ser pr. dags dato, at Toten Tøffeste vil bli gjennomført i fullskala som planlagt 4. september. Det kan komme justeringer på starttid slik at eventuelle smittevern kan i varetas etter gjellende regler. Dette vil i så fall bli informert om i god tid.

OCR Terrenghinderløpet «Totens Tøffeste» arrangeres for fjerde gang på Gjøvik lørdag den 4. september 2021. I 2019 deltok nesten 1600 tøffinger! I 2021 er det din tur til å delta på galskapen! Det å være tøff er nemlig noe du bestemmer deg for å være, her vil det gis utfordringer både psykisk og fysisk – og alle kan klare det!

Når vi går i gang med planleggingen av vårt fjerde arrangement, tar vi med oss mye viktig erfaring fra tidligere år. Etter tre vellykkede arrangementer har vi lært mye, som vi tar med oss videre i utviklingen av konseptet. Målet er å forbedre oss hver år for å gi deg den råeste opplevelsen!

Den 4. september 2021 smeller det på ny. Påmelding er åpen og påmeldingsavgiften stiger etterhvert som vi nærmer oss løpet. Derfor er det ingen ting å vente med, meld deg på i dag!

(Mer informasjon følger under bildet)

totens tøffeste gjøvik terrenghinderløp

Alle deltakere som fullfører kommer til å få en knalltøff medalje ved målgang. Det vil også bli flere varianter av premierte lagkonkurranser som vi håper vil falle i smak.

Løypa for 2021 er like tøff som 2019 utgaven, men vi har lurt inn noen nye tøffe hindre. Du får en serie med utfordrende og morsomme hindre, masse høydemeter over en lengde på 6 km. Start og mål på Gjøvik Gård midt i sentrum. Løypa er laget slik at de fleste vil oppleve mestring. Skulle et hinder være for vanskelig, vil du alltid få en alternativ rute for å komme deg videre.

Alle kan selv bestemme om de ønsker å løpe med eller uten tidtaking. Løpet gjennomfører du enten individuelt for å utfordre deg selv, eller sammen med en gjeng påmeldt som lag. Du velger selv hvilken pulje og tidspunkt du ønsker å starte, med forbehold om at det fortsatt er ledig plass i din ønskede pulje. Antall personer på laget, lagnavn, startpulje etc. kan dere selv justere inne på egen profil hos eqtiming.no.

Klikk her for å se alle klassene du kan melde deg på i 2021

(Mer informasjon følger under bildet)

totens tøffeste gjøvik terrenghinderløp

Selve løypa tar deg fra start på Gjøvik Gård, gjennom sentrum av byen, inn i Fjellhallen, ut gjennom evakeringstunnell,  ruiner, klatrenett, vegger, skumsklie, vannsklie, bratte skråninger og med elvekryssing og real dekkskvis før du kommer i mål på Gjøvik gård igjen. Med totalt over 40 hindre – vil Totens Tøffeste gi deg utfordringer som du alene eller sammen med laget ditt må mestre. Er du «Totens Tøffeste»? Følg med utviklingen på våre Facebooksider.

Totens Tøffeste er for alle, med en nedre aldersgrense på 4 år. Hvilket betyr at man må fylle 4 år innen 31. desember 2021 for å kunne delta. De yngste deltakerne er dermed født i 2017.
Alle mellom 4-11 år starter i Totens Tøffeste Barn og alle mellom 12-17 år starter i Totens Tøffeste Ungdom

Klasser

– Totens Tøffeste Barn – 4-11 år – uten tidtakning Alle får premie
– Totens Tøffeste Ungdom 12-17 år Pokal til beste jente og gutt
– Totens Tøffeste Ungdomslag – tre eller flere Pokal til beste jente- og guttelag
– Totens Tøffeste Elite Pokal til beste dame og mann
– Totens Tøffeste Åpen klasse Alle får premie                                                                                                                                           – Totens Tøffeste Trimmer – uten tidtaking Alle får premie
– Totens Tøffeste Kjærestepar Pokal til vinnerlag
– Totens Tøffeste Familie – 2 voksne og minst 2 ungdom Pokal til vinnerlag
– Totens Tøffeste Vennepar Pokal til beste dame- og herrepar
– Totens Tøffeste Lag – tre eller flere Pokal til beste dame- og herrelag                                                                                           – Totens Tøffeste Bedriftslag – tre eller flere Pokal til beste lag

Du kan til å endre din klasse etter at du har meldt deg på. Dette gjøres enkelt i din profil på EQ timing.

 

Lagpåmelding

Den første i laget som melder seg på oppretter et lagnavn. De andre som skal være med på laget finner lagnavnet i en nedtrekksmeny inne i påmeldingssystemet når de melder seg på. Husk å meld dere på samme lag! Det er også mulig for en å melde på alle i laget. Fremgangsmåten er da at du trykker “meld på” knappen like mange ganger som det er personer som skal meldes på, du må da i kassen legge inn navn, mail og telefonnummer til alle deltakerne. Dette er svært viktig da info sendes ut til alle registrerte i dagene før løpet.

Par- og lagkonkurransene klassifiseres på denne måten

Er par består av to personer.

Et lag betår av tre person eller flere. Alle grupperinger kan melde på så mange lag de vil.

For alle par-og lag stoppes tiden på den siste som kommer i mål.

Eliteklassene vil i 2021 ha akkurat samme hinder som de andre deltakerne. Traseen og hindrene er identiske, men her stilles strengere krav til utførelse. Eliteklassen starter først.

 

 

(Mer informasjon følger under bildet)

 

Estimerte starttider

Estimerte starttidspunkter for Totens Tøffeste 2021

09.00-09.30 Barn
12.00-12.05 Elite
12.10-12.30 Åpen klasse
12.35-12.45 Vennepar
12.50-12.55 Kjærestepar
13.00-13.05 Familie
13.10-13.10 Trimmer (uten tid)
13.15 -13.45 Bedrift
13.50-14.05  Lag
14.10-14.15 Ungdom
14.20-14.30 Ungdomslag

Starttidene vil korrigeres avhengiv av antall deltalere. Endelig bekreftelse kommer på mail/sms torsdag siste uka før løpet.

Barnas tøffeste

På Totens Tøffeste Barn (4-11 år) kan barn i følge med voksne delta, barna velger selv hvor langt de vil løpe og voksen ledsager trenger ikke være påmeldt. Løypa har start/mål på Gjøvik Gård, og svinger seg opp til og gjennom Fjellhallen hvor de skal dra seg over isen i tau. Flat profil og en lengde på ca. 1 km, denne traseen er handikapvennlig. Derfra går traseen ut evakueringstrappa fra Fjellhallen og mot Hovdetoppen. Den lengste løypa blir ca 3,5 km og relativt kupert, men gjennomførbar for alle dersom humøret er på plass. Hvor langt barnet ønsker å løpe, bestemer dere selv i løypa på løpsdagen etter å ha kjent på barnets dagsform. Høydepunkt vil trolig være krabbing gjennom gjørma på toppen av Hovdebakken. Vi setter sikkerhet i høysetet, og ønsker å gi de aller yngste en morsom og minnerik opplevelse. Sparebank 1 foam slide er ikke med i Totens Tøffeste , men sklia vil være åpen for alle etter at siste deltaker har passert ca. kl. 15.15.

Pris for deltakere i denne aldersgruppen er kr. 290,- pr. barn, voksen ledsager er gratis og skal ikke meldes på. Alle barna premieres med en skikkelig tøff medalje ved målgang, uansett distanse. Startskuddet for barna går kl. 09.00, mens voksenklassen først begynner kl 12.00 – Dermed rekker du begge deler!

Ungdomsklassen

Vi ser at Totens Tøffeste er en sosial og artig aktivitet å gjøre sammen med venner eller en klubb/gruppe en tilhører. For å stimulere til større deltakelse blandt ungdom, har vi opprettet en egen Ungdomsklasse med påmeldingsavgiften 390,- pr deltaker.

Familieklassen

For den spreke familien vil det være moro å delta sammen i familieklassen. Her vil dere garantert få mye morsomt å diskutere rundt middagsbordet, både før og etter arrangementet! Kriteriene for å vinne prisen Totens Tøffeste familie er 2 voksne og minimum 2 ungdom. Tiden stoppes på lagets siste deltaker som krysser mållinja. Om din familie har barn over 18 år, kan dere melde dere på i familieklassen og delta som et lag, men vil da ikke fylle kriteriene for å kunne få pokalen.


Påmelding og priser

Påmeldingen til hovedløpet er billigst nå, så hvorfor ikke kline til og bestemme deg allerede i dag? Toten Treningssenter vil ha egne treningsopplegg for de som ønsker å få riktig trening og trygghet mot løpet. Er du medlem der vil du også få en rabatt på denne trening, stikk innom for en god deal.

Påmelding åpner fredag 19. mars 2021
Påmeldingspriser gjelder for en deltakere.

19. mars –  9. april Kr 590,-
10. april –  21. august Kr 790,-
22 .august – 2. september Kr 890,-

Toten Tøffeste Barn (4-11 år) Kr 290,- hele perioden.

Totens Tøffeste Ungdommens (12-17 år) Kr 390,- hele perioden.

> Meld deg på årets happening HER!